Registre de Codis de Barres

El registre és un servei que incloem gratuïtament amb tots els codis de barres que venem. D’aquesta forma pots registrar el teu codi de barres a Barcodesdatabase.org perquè la informació del teu producte serà més accessible en Internet. Encara que no hi hagi un base de dades central per a tots els codis de barres en el món, registrar el teu codi de barres amb nosaltres té diversos avantatges:

 1. Ajuda al fet que els detalls del seu producte apareguin en aplicacions d’escaneig com a ‘Xarxa Laser’ o ‘Zebra Barcode Scanner‘.
 2. Augmenta el prestigi del producte a Internet. Un producte és més fiable quan el client busca el codi de barres en Google, i tota la informació apareix.
 3. Protegeix contra l’ús il·legal del seu codi de barres – És menys probable que algú utilitzi el seu codi de barres a Amazon o en altres llocs web de manera fraudulenta.

És necessari subratllar que si has comprat un codi de barres amb nosaltres, no és necessari que també adquireixis el seu registre. Si has comprat el teu codi de barres amb una altra companyia, pots comprar el registre a baix. Després de la compra, et demanarem un certificat per a assegurar que el codi de barres et pertany.

 • Registro de código de barras

  Con el registro de Código de Barras registraremos su código de barras y la información de su producto en las bases de datos de internet más grandes. Una vez que recibamos la orden para esto, le enviaremos una petición de la información relevante. Entonces registraremos su código de barras y productos en esas bases de datos.

  Cantidad
  Precio por Código de Barras 
  1 + € 15.00
  5 + € 13.00
  10 + € 11.00
  20 + € 10.00
  30 + € 8.00
  50 + € 7.00
  Añadir al carrito

Pots buscar nostre base de dades aquí.

Quan ho hagis registrat, el teu producte pot ser promocionat a la nostra pàgina aquí.