Codis de Barres per Productes

Aquí pots comprar codis de barra en format EAN-13 o UPC-A per a tots els teus productes a la venda (excepte llibres i revistes). Aquí pots llegir sobre la diferència entre els formats EAN-13 i UPC-A.

Si necessites un codi de barres per a llibres o revistes si us plau fes clic en qualsevol dels enllaços anteriors.

Paquet de Codis de Barres EAN-13

 • Paquet de Codi de Barres EAN-13

  Inclou un número de Codi de Barres EAN-13, les imatges del Codi de Barres (en 4 formats diferents – jpeg, png, svg, & pdf), registre i un certificat de garantia que confirma que vostè és l’únic propietari legal d’aquest codi de barres. El número de codi de barres amb les imatges seran enviats per e-mail després de la verificació de la comanda.

  Quantitat Preu Per Codi de Barres
  1
  € 30
  2 + € 27
  3 + € 26
  5 + € 24
  10 + € 20 OFERTA €14
  20 + € 12
  30 + € 11
  50 + € 10
  100 + si us plau faci clic aquí

   

  Añadir al carrito

Paquet de Codi de Barres UPC-13

 • Paquet de Codi de Barres UPC

  Inclou un número de Codi de Barres UPC-A, les imatges del Codi de Barres (en 4 formats diferents – jpeg, png, svg, & pdf), registre i un certificat de garantia que confirma que vostè és l’únic propietari legal d’aquest codi de barres. El número de codi de barres amb les imatges seran enviats per e-mail després de la verificació de la comanda.

  Quantitat Preu Per Codi de Barres
  1
  € 30
  2 + € 27
  3 + € 26
  5 + € 24
  10 + € 20 OFERTA €14
  20 + € 12
  30 + € 11
  50 + € 10
  100 + si us plau faci clic aquí

   

  Añadir al carrito

Alguns productes comuns que utilitzen EAN-13 o UPC-A Codis de Barres són CD’s, DVD’s, Vídeo Jocs, Joguines, Cerveses, Vins, desinfectants per a mans, Sabó i molts més.

Si necessites quantitats superiors a 100 codis de barres, si us plau faci clic aquí o contacti’ns.

Per a més informació sobre els avantatges del registre de codis, si us plau vegi la nostra pàgina de Registre de codis de barres. Aquesta és una opció de servei addicional que facilita que els teus clients trobin els teus productes en múltiples bases de dades de codis de barres a Internet.