Codis de Barres per a Revistes

El Nombre Internacional Normalitzat de Publicacions Seriades és el número assignat a totes les publicacions periòdiques com les revistes o diaris. Aquests números són aplicats per un òrgan internacional que assigna tots els números ISSN. Si ja posseeix un número ISSN, pot comprar les imatges del codi de barres aquí. Si requereix un número ISSN, pot sol·licitar la seva assignació aquí.

Abans de comprar el seu codi de barres ISSN, consideri en quin format podria voler el seu Codi de Barres ISSN.

Els Codis de Barres ISSN vénen en tres formats principals:

1. El número ISSN de 8 dígits és convertit a un de 13 dígits agregant 977 al principi, llevant el número de comprovació agregant dos números (00) al final i recalculant el número de confirmació. El número es crea llavors com una imatge utilitzant Simbologia EAN-13 la qual pot ser llegida fàcilment per tots els escàners de codis de barres i és exactament igual a altres productes. En aquest cas el mateix número seria imprès en cada edició de la revista.

2. En aquesta opció el dígit ISSN de 8 números també és convertit a un número de 13 dígits, no obstant, aquesta vegada el ’00’ agregat al final és canviat diverses vegades per a crear una imatge EAN-13 diferent cada vegada. En aquest cas una imatge de codi de barres canviaria per a cada edició de la revista.

3. Finalment, aquest format consisteix a convertir el número ISSN exactament igual que en la primera opció, però en aquest cas s’agrega un codi suplementari de 2 dígits al final creant un número de 15 dígits (Ean-13+2). Aquests números suplementaris canvien per a cada edició de la revista i es poden fer mensuals (01-12), setmanals (01-52) o de qualsevol altra manera que ho desitgi.

Al Regne Unit, el format 13+2 (opció 3) és el més comú. Altres països s’inclinen més cap al format de 13 dígits (opcions 1 i 2). És una bona idea revisar les botigues on aspira vendre les seves revistes per a establir quin format és el més comú.

Ha de tenir en compte que les opcions 1 i 2 impliquen crear múltiples imatges per al número ISSN i per tant són més costoses.

 • Codi de Barres ISSN

  Aquí pot comprar Imatges de Codi de Barres ISSN. Les imatges seran enviades per e-mail en dos estils diferents i en 4 formats diferents (png, jpg, svg, pdf) després de la verificació de la comanda.

  Si us plau ingressi el seu número ISSN de 8 dígits en la secció d’informació addicional quan completi els detalls de la comanda després del pagament. També especifiqui si requereix un format alternatiu per al seu codi de barres (p. ex. 13+2).

  Quantitat Preu Per Imatge
  1
  € 15.00
  2 € 11.00
  3 € 8.00
  4 + € 6.00

  Si requereix una sèrie de Números ISSN si us plau contacti’ns.

   

  Añadir al carrito