Codis De Barres Per a Llibres

Tots els llibres utilitzen el Nombre Estàndard Internacional de Llibres (ISBN). Aquests codis són obtinguts a través de l’organització designada per cada país. Si ja posseeix un número ISBN i requereix les imatges de codi de barres, les imatges poden ser comprades més a baix. Si no compta amb un número ISBN, llavors podrà trobar l’organització designada per al seu país aquí.

Els números ISBN també poden ser codificats amb codis de preus de 5 dígits al final d’ells. Aquests codis poden codificar un preu de fins a ‘99,99’ en GBP, USD o CAD únicament. Aquests codis de preus són reconeguts per alguns escàners i poden facilitar als detallistes l’establiment del preu recomanat per a la venda dels llibres. No obstant això, la majoria dels escàners no reconeixen aquest codi i no és comú que els números d’ISBN tinguin aquest codi. Si desitja tenir un codi de preu afegit al seu número ISBN, si us plau indiqui’l i també quina divisa hauria de representar aquest codi en la secció ‘informació addicional’ quan completi la seva informació.

 • Imatges de Codi de Barres ISBN

  Aquí pot comprar Imatges de Codi de Barres ISBN. Les imatges seran enviades per e-mail en dos estils diferents i en 4 formats diferents (png, jpg, svg, pdf).

  Si us plau ingressi el seu número ISBN de 13 dígits (amb guions) en la secció d’informació addicional quan completi els seus detalls després de procedir amb el pagament.

  Quantitat Preu per Imatge
  1
  € 15.00
  2 € 11.00
  3 € 8.00
  4 + € 6.00
  Añadir al carrito