Altres Codis de Barres

Hi ha molts tipus de codis de barres diferents. Podem proveir qualsevol classe de codi de barres per a qualsevol ús. A continuació fem un resum dels més comuns, però si el codi de barres o funció que precisa no està, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Pots comprar aquests en cada pàgina individual o en la part inferior d’aquesta plana (a excepció del GLN).

Codis QR – Quick Response (QR) o Codi de Resposta Ràpida, són Codis de Barres 2D vistos comunament en targetes de visita i cartells. L’ús principal d’aquests és dirigir automàticament a les persones a l’URL de la seva pàgina web en escanejar el codi QR amb una aplicació d’escàner en el telèfon mòbil. No obstant això, també es poden usar per a crear VCards i esdeveniments VCAL on en escanejar el codi de barres amb el seu telèfon, se li preguntarà a l’usuari si vol afegir la seva informació de contacte a la seva agenda o bé afegir l’esdeveniment codificat al seu calendari. Si us plau, consulti la nostra pàgina de Codis QR per a més detalls sobre aquesta mena de codis.

ITF-14Entrellaçat 2 de 5 (ITF-14) són els codis de barres utilitzats en l’exterior de les caixes de cartó per a un producte. Es diuen també DUN-14 o TUN-14. Per a crear aquest codi, un número EAN-13 o UPC-A es converteix en un número de 14 dígits i es codifica en simbologia ITF-14. Aquests codis de barres són per a ús en caixes amb una quantitat determinada d’un producte en ells, per exemple, un cartó de 12 articles – El número EAN-13 dels productes dins de la caixa s’utilitza per a crear el número de la ITF-14. Els codis de barres ITF-14 són utilitzats pels grans magatzems per a fer el seguiment dels paquets i no han de ser utilitzats per a l’escanejat en caixa.

Codi-128 i Codi-39 – Tots dos formats s’utilitzen per al seguiment d’actius. En ambdós casos es crea una seqüència de números (0001-1000). Aquests codis de barres es poden utilitzar en casos com a targetes de la biblioteca, targetes de filiació de gimnàs o en les grans empreses per a fer el seguiment d’actius.

Code-39 pot codificar caràcters alfanumèrics (lletres i números) mentre que el codi-128 solament pot codificar números. No obstant això, el Codi-128 pot codificar major quantitat d’informació en un nombre petit de codis de barres. Per tant, si hi ha poc espai en els seus productes, un codi 128 pot ser la millor opció.

La majoria dels escàners de codis de barres poden llegir-los fàcilment, però alguns tenen dificultat amb Code-39 si té cartes codificades.

Normalment aquests tipus de codis de barres són impresos directament sobre Etiquetes de Codis de Barres, en lloc de ser enganxats manualment en cada article.

Números GLN – Els números Mundials de Localització són identificadors d’ubicació únics necessaris com a requisit previ per al comerç amb algunes botigues. Pots comprar-los aquí.

Informe de VerificacióAquests són un escaneig de prova del teu codi de barres com apareix en l’embalatge del producte. Són requerits per alguns supermercats mundialment (majorment a Austràlia) – contacti’ns si necessites un informe de verificació.

 • Imatges de Codis de Barres

  Si necessita qualsevol altre tipus d’imatge de codi de barres, pot comprar-les aquí. Normalment proveïm els següents formats de codi de barres: EAN-13, UPC-A, ITF-14, Codi-128, Codi-39, Codis QR, Codis SSCC i altres tipus de Codis de Barres 1D i 2D. Si us plau ingressi la quantitat de les diferents imatges de codis de barres que requereixi i ingressi els seus números de codi de barra o la informació que requereix codificada en la secció de ‘informació addicional’ desrpés de pagar. Li enviarem per e-mail les seves imatges de codi de barres com a arxius adjunts en 4 formats diferents (png, jpg, svg, pdf). Aquestes imatges seran enviades en un tamany estàndard – Si requereix una grandària diferent, si us plau especifiqui’l en la secció de ‘informació addicional’.

  Quantitat Preu per Imatge
  1
  € 15.00
  2 € 11.00
  3 € 8.00
  4 + € 6.00
  10 + € 5.00
  20 + € 3.50
  50 + € 1.50
  Añadir al carrito