La Red de Códigos de Barras Internacional

 

Pertanyem a la Xarxa de Codis de Barres Internacional. És una xarxa de venedors de codis de barres en diversos països dedicats a expandir la disponibilitat de codis de barres a un preu raonable i a escala mundial. Com a part d’aquesta xarxa tenim accés a molta més informació sobre els codis de barres que qualsevol altre venedor alternatiu i podem assessorar-lo sobre el millor ús dels seus codis de barres en països específics.

 

La Xarxa de Codis de Barres Internacional ha venut més de 200.000 nombres de codis de barres a més de 20.000 clients. Tenim clients en més de 120 països i treballem directament en més de  80 països. Amb més de 10 anys d’experiència en la indústria tenim una posició privilegiada per a aconsellar-lo en com implementar els codis de barres en el seu producte.

 

Si està interessat en la nostra xarxa si us plau visiti la nostra web Xarxa Internacional de codis de Barres. Aquí trobarà més informació sobre la nostra xarxa i podrà contactar amb la nostra oficina general directament per a més informació sobre els nostres números de codis de barres o qualsevol altre assumpte.